SG Armaturen

SG Armaturen

Det norska företaget SG Armaturen har moderna belysningsprodukter för allt från elgrossister och elinstallatörer till elkonsulter och arkitekter. Med armaturer för både hemmet och olika projekt finns det en stor bredd i sortimentet, vilket gör att du snart hittar det du letar efter. 


Bland annat finner du armaturer med E27, LED och kompaktlysrör, liksom IP65-armaturer och stilrena ljuskällor till både offentliga och privata miljöer. 

Alla möjligheter till smart och snygg ljussättning

Med sitt urval av armaturer har SG Armaturen allt för att kunna erbjuda dig som kund många möjligheter till att skapa just den typ av ljussättning du vill åstadkomma. Vare sig det gäller ett projekt i offentlig verksamhet, eller för inredning i privat miljö. 


Varje tillämpningsområde har olika produktrekommendationer. Tre exempel på utrymmen är: 


  1. Badrumsbelysning – armaturer som anpassar sig till dygnet och rummets inredning. På natten ska ljuset i badrummet vara milt och mjukt. När du sminkar dig framför en spegel ska ljusskenet istället vara starkt och klart. 

  2. Utomhusbelysning – utomhus behövs ljus för att skapa trygghet och minska risk för inbrott. Dessutom fungerar belysningen för att framhäva både trädgård och hus, med fasadlampor och punktbelysning mot träd. 

  3. Kontor – på arbetsplatser är belysning en viktig investering. Rätt lösning för rätt kontor skapar optimal belysning som gör arbetsmiljön mer attraktiv och att medarbetare kan prestera på topp. 


I varje område måste armaturen anpassas för att ge bästa möjliga effekt, utan att använda mer energi och el än vad som är nödvändigt. 

Återvinningsbar armatur

Den allt större medvetenhet om klimatet hos SG Armaturen, har lett till att alla komponenter är 99 procent nedbrytningsbara. Den höga miljöstandarden i tillverkningsprocessen ser vidare till att du kan göra ett miljövänligt val vad du än väljer för produkter att installera. 


  • Stränga krav på rätt val av material i produkterna.

  • Uppfyller villkoren för återvinning.

  • Produkterna genomgår kvalitetskontroll för att uppfylla alla kriterier.

Hög kvalitet från SG Armaturen Sverige

Förutom ett brett urval och miljötänk i produkterna från SG Armaturen, återfinns även en hög kvalitet. Armaturerna tas fram i samarbete med prisade industriformgivare för att garantera att design, funktion och struktur är lika okomplicerad som kvalitetsmässig. I deras sortiment finns ett komplett utbud av de senaste tekniska lösningarna gällande armaturer, vilket en kontinuerlig produktutveckling skapat. 

SG Armaturen hos Elkatalogen

Med norska SG Armaturen har du kommit en lång väg mot en funktionell, snygg och kvalitetssäker belysningslösning. Hitta allt du behöver från det välkända varumärket i sortimentet här hos oss på Elkatalogen. 


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 172

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 172

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.