Plejd

Plejd – produkter för det smarta hemmet

Gör rum efter rum i hemmet smart med Plejd. Efter en enkel installation blir din belysning hemma helt styrbar, från app i mobil och surfplatta. Det enda som krävs är att en elektriker monterar produkten bakom lampknappar – sedan kan du styra belysningen via din Plejd-app eller som vanligt genom att trycka på strömbrytaren.

Anpassa Plejd i egen takt

Det som är så bra med produkterna och i stort sett hela tanken bakom Plejd, är att du själv kan välja hur litet eller stort du vill bygga ditt system. Börja smått och installera produkter i ett eller två rum, för att sedan bygga upp ditt system över tid, efter egna preferenser. Det finns ingen bindningstid eller tvång att ha ett helt hem uppkopplat, allt är upp till dig som användare.

Schemalägg belysning och skapa scenarion

Med Plejd kan du i din tillhörande app schemalägga belysningen som är ansluten, till att tändas eller släckas vid särskilda tillfällen. Till exempel kan du låta lamporna skapa en skön mysbelysning efter kl 20 på kvällarna, och att släckas av sig själva efter kl 23. Dessutom går det enkelt att skapa scenarion som gör att lamporna i hemmet anpassar sig helt efter dina vanor – och låter sig styras via strömbrytare, app eller timer du själv ställt in.


  • Låt belysningen följa solens upp- och nedgång.

  • Sätt på lamporna hemma fastän du är på semester eller jobb.

  • Skapa belysning som passar dig vid alla tillfällen.

  • Styr lamporna i hela hemmet på det sätt du vill.


Låt vanlig, traditionell belysning bli smart – med Plejd.

Trådlös kommunikation i nätverket

Slipp kabeldragningar och sladdar som som stökar ner. Med trådlös synkronisering och kommunikation blir allt enklare. Det krävs endast installering av en behörig elektriker för att få fast produkten på rätt sätt under strömbrytare på de lampor du vill kunna styra, ingen kostsam renovering.


Dina produkter från Plejd bildar tillsammans ett så kallat meshnätverk, via trådlös styrning som Bluetooth. Förenklat innebär detta att alla enheter kommunicerar med varandra via det lokala nätverket, och räckvidden är både lång och stabil.


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 28

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 28

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.