LVI

LVI 

LVI är ett stort varumärke inom elvärme i Norden, kända för sin tillförlitlighet och höga kvalitet. Hos Elkatalogen hittar du LVI produkter som radiatorer och element, alla i modernt utförande med funktioner som digital display och pekskärm som går att ansluta till WiFi. 


Värm upp hem, arbetsplatser, offentliga miljöer, skola och sjukhus med dessa pålitliga och driftsäkra element. 

LVI-produkter hos Elkatalogen

LVI är välkända för sina oljefyllda elradiatorer. Deras moderna elradiatorer är fyllda med vegetabilisk, miljövänlig olja och ger en skön inomhuskomfort. Det nya Yali-sortimentet är fullt med nya funktioner såsom exakt temperaturreglering, tyst drift, trådlös styrning, 3-star klassificering, modern design och miljövänlighet.

Yali Digital panelradiator

Yali Digital är serien med nya, toppmoderna panelradiatorer från LVI. Dessa har en klart synlig display på ena sidopanelen. Denna panel kan kompletteras med en pekskärm som behändigt tillbehör, en touchscreen som du enkelt ansluter till WiFi eller trådbundet nätverk. Radiatorerna är oljefyllda, tysta och luktfria samt helt allergivänliga. De är tillverkade i hållfast stål och enkla att använda. Fler funktioner hos LVI-radiator: 


  • Öppet-fönster-funktion. Om inomhustemperaturen sjunker med minst 5 grader inom 30 minuter är radiatorn programmerad att anta att ett fönster är öppet. 

  • Sekventiell styrning. Detta är en intelligent funktion som gör att den bakre panelen börjar arbeta först när temperaturen är under ett inställt värde vilket sparar energi.

  • Snabb uppvärmning. Radiatorn är effektiv och snabbjobbande, när den är uppvärmd håller den dessutom jämn temperatur över hela sin yta. 


Trots alla smarta funktioner och det faktum att LVI-element är oljefyllda ser de ut som vilket element som helst. Upphängda på väggar inne, diskreta och varma med ett ombonat intryck. 

Yali Comfort panelradiator

Ett alternativ till Yali Digital är Yali Comfort från LVI. Det är ett enkelt element som värmer upp hemmet på ett effektivt sätt. Elementen ger rummen ett behagligt inomhusklimat med en elektronisk termostat med lägesvred. Radiatorn är liksom elementet ovan fylld av vegetabilisk olja och är klimatsmart. 


  • Tidsinställd drift. Radiatorn kan kopplas till en extern klocka om denna är trådbunden. Det gör att det enkelt går att ställa in när det ska vara på och när det ska vara avstängt. 

  • Enkel användning. Du kan smidigt kontrollera alla funktioner hos radiatorn genom den manuella termostaten med analog lägesvred. Har sluten uppvärmningsteknik och är säker på alla sätt och vis. 

  • Olika versioner av LVI-element. Yali Comfort kan du hitta i flera olika dimensioner. Det finns både som 230V och 400V, liksom i Watt-skalor från 250 till 1500. Du hittar elementen i höjderna 300 mm och 50 mm. 

Hör av dig till oss

Vilken LVI-radiator passar dig och ditt hem? Titta runt i det stora utbudet och kontakta oss på Elkatalogen om du har några frågor eller funderingar.  


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 74

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 74

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.