Nobö Golvvärme

Smarta golvvärmelösningar från Nobö

Nobøs golvvärmeprodukter ger sköna och varma golv som uppskattas av både stora och små. Oavsett vilken golvvärmelösning du väljer (värmekabelmatta, värmekabel eller värmefolie) så kan du lita på att du får samma höga kvalitet som du är van vid från Nobøs välrenommerade radiatorer.

Golvvärme sparar plats och kräver inget underhåll. Alla golvvärmeprodukter från Nobø levereras dessutom med 20 års garanti

Golvvärmeprodukter för alla installationer

Nobø har golvvärmelösningar för alla typer av golv: NUM värmekabelmattor är perfekta för rum med betonggolv, såsom badrum, kök, vardagsrum, källare etc. NUF värmefolie är avsedd för torra konstruktioner som t.ex. parkett och laminatgolv. NUC värmekabel har samma användningsområde som en värmekabelmatta, men är lättare att installera i rum med oregelbundna former eller många genomföringar. Värmekabeln kan även installeras utomhus i trappor, gångbanor och ramper.

Golvvärmen styr du enklast med termostaten NTB-2R, som ingår i Nobø Concept. På så sätt har du alltid full kontroll över värmen och kan njuta av den sköna komforten.

Golvvärme från Nobø är ett tryggt val. Vi har mer än 100 års erfarenhet av kvalitetstillverkning och erbjuder säkra och sköna golvvärmelösningar som är specialutvecklade för att hålla den nordiska kylan ute.

Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.