Element

Varumärket Nobö har sedan flera decennier tillbaka varit tongivande på områdetvärmekomfort och miljövänliga, energisnåla styrsystem. Både Orion styrsystem och de värmealstrande glaspanelerna Nobö Safir är produkter som rönt stora framgångar, särskilt på den nordiska marknaden

LVI är ett företag som drivs av en gemensam målsättning: att ta fram värmelösningar som gör bostäder runtom i världen så trivsamma och behagliga att vistas i som det bara är möjligt. LVI har varit branschledande i över 80 år – och det är ingen tillfällighet. Genom att förena kunskap, erfarenhet och nytänkande har LVI utvecklat ett stort utbud av värmelösningar som ger ett behagligt inomhusklimat och en lättkontrollerad, icke-uttorkande, miljövänlig och kostnadseffektiv värme.

ADAX AS är en ledande producent av värme- och tork-produkter för installlatöre och konsumenter på den Nordiska och Europeiska marknaden.
ADAX AS producerar och levererar Adax, Glamox och Norel elradiatorer i olika utförande och med olika strysystem, samt småvärme som värmefläktar, golvstående värme, skotorkare samt skohylla med värme.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 248

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
  1. Adax Torkhylla TKH2 80W 87cm
    Adax Torkhylla TKH2 80W 87cm
    Reducerat pris 510 kr Ordinarie pris 795 kr
    I Lager
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 248

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.