Victron & Tillbehör

.

Victron Energy har ett starkt oövertäffat rykte om sig för teknisk innovation, tillförlitlighet och för att tillverka kvalitet. Och deras produkter anses överallt vara det professionella valet för den oberoende. Här nedanför hittar du Sinusomformare, Batteriladdare och en serie kombinerade Omformare/Laddare.

Victron SinusMax-omformare är tillverkade för professionellt bruk, och har alltså en mycket ren elström. Victron omformare är särskilt lämplig för känslig elektronisk utrustning som datorer, musikanläggningar, lysrör mm.

Victron Centaur är en så kallade analoga batteriladdare som har fördelen att kunna hantera ett brett spektrum av inspänning.. Inspänningen kan vara 90 till 265 VAC. Detta är en viktig funktion när laddning sker från elverk där spänningen kan variera stort, särskilt vid låga varvtal. Laddteknik i tre steg och med temperaturkompensering. Laddaren kan ladda tre separata batterier.

Victron Phoenix MultiPlus. Fritidsboende med elström av samma kvalitet som hemma? Ja, det är fullt möjligt. Stugan kan utrustas med apparater och maskiner som normalt kräver mycket ström som t.ex. elektriska handverktyg, mikrovågsugn, tvättmaskin, hårtork mm. Victron Phoenix Multi-Plus tillsammans med ett solpanelssystem och ett elverk innebär i praktiken inga begränsningar när det gäller elektriska apparater.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 94

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 94

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.