Elkatalogen i Norden AB
är en webbshopp som tillhandahåller konsumenter såväl som proffskunder med el materiel av alla dess slag, Vi levererar såväl vanligt elmateriel så som armaturer, kabel, uttag, brytare men även solcellslösningar både till konsumentmarknaden och till professionella användare. Vi fixar allt, vi kan ge dig goda råd om el och installation. Vi har tillgång till ca 200 000 artiklar så hittar du inte vad du söker på sidan tveka inte att konakta oss.
 
Mål
Vårt mål är att vi skall vara kända för att ha en hög servicegrad och kvalité på de produkter och lösningar vi tillhandahåller, samt att vi uppfyller högt ställda krav på låg energiförbrukning och låg miljöbelastning.
 
Säkerhet och kvalité
Elkatalogen Norden AB, levererar endast produkter med höga kvalitets – och säkerhetskrav, vi jobbar endast med seriösa och säkra företag när det gäller leveranser och betalningar så som Svea Ekonomi AB, DHL, UPS, TNT och Schenker.
Vi hoppas att du kommer ha en trevlig vistelse hos oss på Elkatalogen och tveka inte att ringa eller maila om du har några frågor.010 405 99 00  info@elkatalogen.se

 

© 2009 Elkatalogen Norden AB.