Gasolkylskåp & Frys

Tysta och smarta gasolkylskåp och frysar

Här hittar du moderna och smarta gasolkylskåp, gasoldrivna frysar och boxar som passar perfekt att ha där du inte kan, eller vill dra el för vitvaror. Alla våra kylskåp är tysta och drivs av pålitlig och praktiskt teknik, ett bra alternativ till traditionell el. Kyl maten på bästa sätt med gasolkylskåp från marknadens bästa tillverkare.

Gasolkylskåp och frys är ett tryggt sätt att kyla och frysa ned din mat eller dryck med, och passar perfekt för semestertillhållet. Det enda du egentligen behöver ha koll på när du äger vitvaror som drivs med gasol är att gasolflaskan är tillräckligt påfylld.

Absorptionstekniken som gasolkylskåp och andra gasoldrivna vitvaror har är säker och praktisk, produkterna är pålitliga och gör sitt jobb. Här finns kylskåp i olika storlekar och volymer som passar alla typer av tillfälliga boenden eller platser utan el.

Perfekt för stugan, husvagnen, husbilen eller båten

När behöver du egentligen ett gasolkylskåp eller en gasolfrys? Det beror egentligen på vad du har för bekvämlighetskrav. Vem har sagt att du måste klara dig utan moderna bekvämligheter bara för att du kanske saknar dragen el eller inte har tillräckligt med eldepåer i husbilen för att ha ett traditionellt eldrivet kylskåp? Med ett kylskåp som drivs på gasol klarar du dig mer än bra i sommarstugan, husbilen, husvagnen eller båten, och du kan effektivt kyla dryck och mat. Skåpen och boxarna är kompakta och perfekta för begränsade utrymmen, och fungerar alldeles utmärkt.

Stort sortiment av gasolkylskåp

Vi har här samlat det bästa som marknaden kan erbjuda, och har ett stort sortiment av gasoldrivna kylskåp och frysar samt boxar från tillverkarna Sunwind, Isotherm och Dometic. Du hittar här allt från stora till små kylskåp med varierad volym. Här finns små kylar som du kan få in i ett litet sovrum eller i en trång husvagn, eller kylskåp med frys av större modell som fungerar bäst i fritidshuset med lite mer utrymme.

Kylskåpen har justerbar temperatur och förbrukar olika mycket bränsle, men räkna med en åtgång på 5-30 gram gasol per timme, beroende på vilken variant du väljer såklart. Alla våra produkter har prisgaranti för din trygghet och är dessutom noga kvalitetstestade.

Om du har några frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på Elkatalogen.

Visa som Rutnät Lista

23 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

23 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.