Jordkabel

Jordkabel för inomhus- och utomhusläggning

Här har vi på Elkatalogen samlat de bästa jordkablarna på marknaden, som fungerar fint för både inomhus- och utomhusläggning av el. Oavsett om du vill lägga jordkabel i marken, vatten, på kabelstege eller i rör finns här kablarna som passar just din typ av elinstallation.

När det är dags att lägga elkabel måste en behörig utföra arbetet och här hittas det rätta materialet till arbetet. En jordkabel är framtidens kraftkabel. Den minskar risken för strömavbrott och elstörningar på grund av oväder, just eftersom kabeln installeras under jord. Det säkrar vårt kraftnät och bidrar till mindre underhåll på elnätet.

Kolla igenom utbudet för att hitta rätt sort till din elinstallation. Alla våra jordkablar är godkända för installation och det stora sortimentet bygger upp för breda användningsområden.

Enkel installation av jordkabel

För att installationsarbetet ska gå smidigt när du ska dra jordkablar är det viktigt att de är mjuka och flexibla. Kanske är det dragning i mark, vatten, på kabelstege eller i rör som gäller. Beroende på var och hur omfattande ditt arbete med kraftkabel är så ska du välja antingen en mindre eller större jordkabel, anpassad för just din läggning och eldragning.

Vårt sortiment av dragningsbara elkablar

Vi har kablar i både fast längd och lösmeter från tillverkare som bland andra Draka, Nkt, A-Collection & Ericsson, allt för att du enklare ska hitta det som du söker. Kanske behöver du en N1xV-R 4G6 T500, en RZ1-K 5G10, eller så är det en Draka Aceflex 5G2,5 som passar bäst? Glöm dessutom inte att köpa gult markeringsband för kabel till din dragning, det är nödvändigt för att varna om kraftledningarna som dragits just där.

Vi erbjuder prisgaranti på våra produkter, och även garanti för att du som kund ska vara nöjd. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om sortiment och produkter eller bara vill bolla en idé!

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 48

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 48

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.