Exxact Dimmer

Exxact Dimmer

Exxact-sortimentet från Schneider Exxact har en typ av dimmer för varje behov och det enklaste sättet att spara energi är förstås att använda mindre av den varan. Dimrar är ett enkelt och effektivt sätt att justera ljuset direkt. Du hittar ett stort utbud av högkvalitativa dimrar här hos oss på Elkatalogen. 

Stort urval av dimrar från Schneider Exxact

Är du ute efter en universaldimmer, transistordimmer eller kanske en dimmer för lågenergi? Vilken färg vill du ha på din dimmer? Allt detta och mer därtill kan du välja i sortimentet av Exxact Dimmer: 


  • LED-dimmer universal – För resistiva/kapacitiva eller resistiva/induktiva belastningar såsom 230V halogenlampor, dimbara 230V LED-lampor samt dimbara, 

  • konventionella eller elektroniska transformatorer.

  • Transistordimmer 20–315W – en vriddimmer för ljusreglering av glödljus, halogenlampor och de allra flesta slags elektroniska transformatorer. Välj färg och eventuell dekorbelysning till. 

  • Kompaktdimmer 9–100W – belastning glödlampor 9–100W, lågvoltshalogenlampor 20–100VA. 

  • Krondimmer 2x200W – två dimrar i en och samma kapsling i valbar färg. För ljusreglering av resistiva och kapacitiva eller induktiva laster. 

  • Kombidimmer 300VA – detta är en smart kombination av tyristordimmer och strömställare. Själva dimmern styr belysningen med tryckknapp. Trycker du kort och bestämt släcker och tänder du lamporna, håller du inne knappen dimrar du upp och ned ljuset.  

Rätt ram till din dimmer

Komplettera din valda Exxact Dimmer med en lämplig ram från Schneider Exxact, det finns många varianter att välja på även där. Det gör vidare att du kan inreda precis efter egen smak och sätta personlighet även i de små detaljerna. 

Spara energi med Exxact Dimmer

Visste du att du sparar energi när du dimrar ner ljuset med en dimmer? Du sparar olika mycket i energiförbrukning beroende på både ljuskälla och typ av dimmer. Det ungefärliga måttet är att du sparar omkring 20 procent energi när du dimrar ned en glödlampa med 25 procent. Det är en likvärdig besparing när det kommer till halogenlampor. 

Ökad livslängd och mysig belysning

Förutom att du sparar ren energi ökar även lampans livslängd när du dimrar ner ljuseffekten – vilket gör det till en mer hållbar och miljövänlig produkt i hemmet. Sedan skapas en mer harmonisk ljusbild av neddimmade lampor, något som skapar en mysbelysning i både vardagsrum och sovrum. 


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 47

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 47

Sida
Per sida
Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.