Schneider Exxact

Schneider Exxact brytare och uttag

Leverantören Schneider Electric tycker det är viktigt att leverera moderna ellösningar för brytare och uttag. Det tycker även vi på Elkatalogen. Därför erbjuder vi produkter från serien Schneider Exxact, som motverkar slöseri och överblivet material samt är snällare mot plånboken.

Framtidens snabba och smarta elinstallationer sker med Schneider Exxact, som täcker behoven för alla hushåll och byggnader. Denna apparatserie är skapad för att vara modern, säker och framförallt hållbar för framtiden. Funktionerna är varierande och många, samtidigt som materialen är exklusiva och det finns flera färgval, såsom klassisk vit, metall och antracit.

Elkatalogen har ett stort utbud av produkter ur Schneider Exxact serien till de bästa priserna. Välj dessa produkter för att ta hänsyn till både plånbok och miljö, samt för att få en så snabb, säker och smidig installation som möjligt med modernt material.

Minska slöseriet med Schneider Exxact

En stor anledning till att välja Schneider Exxact är att det är en serie som tar hänsyn till miljön. Ett bra exempel på det är följande: om du installerar brytare och uttag därhemma så är det inte sällan som ramar och dylikt blir över efter installationen. Helt onödigt slöseri är detta, tycker vi på Elkatalogen. Schneiders produkter kan du därför beställa med två e-nummer, alltså ett för insatsen och ett för ramen. På detta vis sparar du pengar, minskar överblivet och onödigt material och är därmed också snällare mot miljön.

Stort utbud av produkter från Exxact-serien

Exxact serien är minst sagt innovativ, just därför har vi ett stort utbud av dessa produkter. Välj det som passar dig och din elinstallation, eller fråga oss vad som kan passa dig och ditt hem. Kanske behöver du en dosa, strömställare, vipptryckknapp, vägguttag, rikstelefonuttag, tätningssats, basic ram med 5-fack eller 2-fack? Allt detta och mycket hittar du här hos oss!

Välkommen att höra av dig om du har några frågor kring elinstallation och produkter från Schneider Exxact.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 593

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 593

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.