Elko Plus

ELKO Plus – Strömbrytare i modern design

Serien ELKO Plus är formgiven för att smälta in med sin moderna och tidlösa design. Perfekt för både nybyggda hus och äldre byggnationer. Sortimentet i produktserien ger dig stora möjligheter att skräddarsy dina strömbrytare, dimmer och eluttag med ramar i olika färger och material. Med kvadratisk grundform och finish i allt från mattsvart hårdplast till stål, glas och skiffer kan du välja exakt hur du vill att dina ELKO Plus strömställare och uttag ska se ut.

Stilrena produkter som enkelt byter look

ELKO är Nordens ledande leverantör inom elbranschen. Med sina olika produktserier och sortiment av nya komponenter är det ett tryggt val av strömbrytare som håller länge. ELKO Plus strömbrytare och vägguttag har fyrkantigt formspråk, designade för att aldrig bli omoderna eller gå ur tiden. Produkterna kan däremot enkelt får ett annat utseende, genom att du byter ut ramarnas färg eller material och skapar ett nytt uttryck.

ELKO Plus strömställare av hög kvalitet

Du kan lita på att dina ELKO Plus strömbrytare kommer hålla länge. Utöver elegant design är det kvaliteten som gör att ELKO med sin serie Plus står i framkant i branschen, liksom säkerheten i form av garanterade reservdelar under lång tid framåt. De kan enkelt fräschas upp och utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen.

Dimmer, ladduttag och strömbrytare

Förutom strömställare och uttag i olika material och utseende finns det mer avancerade produkter i ELKO Plus-serien. Vad sägs om en dimmer utformad för LED med dimmernivå 0–100 procent? Eller en variant i termoplast som reglerar glödljus och 230V halogenlampor? Det finns många smarta elprodukter att välja bland.


  • USB-ladduttag för laddning av en eller två produkter samtidigt

  • Tryckvippströmställare i halogenfri termoplast

  • Strömställare för markiser

  • Kombinerade ladduttag för både jordade och ojordade anläggningar

Anpassa hela bostadens belysning

Det finns med mycket du kan göra för att skapa en skräddarsydd och anpassad belysning, inte minst med ELKO Plus dimmer och strömbrytare.


Med ljusstyrning hemma kan du justera belysningen helt efter dina behov, det ger dig en förutsättning att skapa både mysbelysning och arbetsbelysning när och där du vill. Enkla installationer gjorda av en elektriker kan låta dig styra hela bostadens belysning med endast en strömbrytare.


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 198

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 198

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.