Eljo Trend

 

Eljo Trend strömbrytare och vägguttag

Eljo strömbrytare och vägguttag från serien Trend har varit omåttligt populära alltsedan lanseringen 1988. Med sin tidlösa design och höga kvalitet fungerar strömställare och eluttag sömlöst, i både bostäder och på arbetsplatser. Ha alla dina apparatfunktioner i samma, stilrena form – med Eljo Trend.  

Sveriges mest sålda eluttag

Eljo Trend strömbrytare och vägguttag tillverkas av Schneider Electric sedan 2003. Designen är stilren, kopplingen enkel och säkerheten hög – något som gör produktfamiljen uppskattad hos både konsumenter och elektriker. Produktspannet är dessutom omfattande, hos oss hittar du flertalet elfunktioner:


  • Strömställare och kontrollströmställare

  • Ram 1-fack upp till ram 5-fack

  • Vägguttag med och utan jordfelsbrytare

  • Transistor-, kombi-, universal och tryckdimmer

  • Rumstermostat

  • Rörelsevakt och timer

Eljo Trend finns i de flesta hem

Eljo har varit på tapeten i över trettio år – och finns i de flesta svenska hem. Serien Trend är skapad för att aldrig gå ur tiden med en enkel, tidlös design. Utformningen har inte förändrats sedan start, och kommer inte göra det i framtiden. Det gör det enkelt för dig att ha matchande eluttag och strömställare i hela huset, trots renoveringar och byte av inredning.


Än idag är Eljo Trend Sveriges mest köpa produktfamilj inom elprodukter som uttag och strömbrytare.

Vägguttag och strömställare från Eljo Trend

De allra vanligaste produkterna att köpa från serien Eljo Trend är 2-vägs vägguttag, ytterramar, centrumplattor och utanpåliggande vägguttag. Du har också lamputtag, timer, termostat och uttag med barnsäkra petskydd och klafflock att välja på i sortimentet. Alla tillverkade i samstämmigt formspråk och av hög kvalitet – gjorda för att passa alla typer av inredningar och aldrig bli omoderna.  


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 51

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 51

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.