Eljo Renova

RENOVA

Eljo Renova – Strömbrytare i klassisk stil

Eljo Renova är en serie strömbrytare i retro utformning från Schneider Electric, skapade för att smälta in i klassiska miljöer som äldre lägenheter, gamla hus, kulturbyggnader och slott. Med sina runda strömställare i gammeldags tappning återskapar Eljo Renova en svunnen tid – perfekt för den som tänker på även de minsta detaljerna vid renovering och inredning.

Renova strömbrytare i gammeldags design

Tillverkaren Schneider Electric tummar varken på teknik eller design när det kommer till strömbrytarna i serien Eljo Renova. Här har de återskapat charmen hos gamla strömställare – utan att ingenjörskonsten bakom ramarna påverkats. Även om de runda formerna gör att strömbrytarna ser ut att vara hämtade från början av 1900-talet, är teknologin den allra senaste.

Ett självklart val till äldre byggnader

I renovering av äldre byggnationer väger återskapandet av originalkänslan tungt. Ett sekelskifteshus eller lägenhet byggd under det förra århundradet förtjänar detaljer som minner om dess historia och digra ålder. Med runda strömställare i alla rum bidrar du till att återskapa den karaktär som bostaden förlorat genom åren.


Eljo Renova strömbrytare passar utmärkt till:

  • Gamla hus och lägenheter

  • Kulturbyggnader som teatrar och muséer

  • Slottsbyggnader

  • Hotell och anrika restauranger

Eljo Renova strömbrytare i olika utformningar

Bara för att designen är gammeldags behöver inte funktionerna i apparaterna vara lika begränsade som förr i tiden. I Renova-serien med strömbrytare hittar du allt från klassiska vipptryckknappar, trappbrytare och charmiga vridströmställare – till moderna dimmers, golvvärmetermostater och laddningsstationer med USB-uttag. Det går med andra ord att återskapa originalstilen på inredningsdetaljer, utan att gå miste om samtida teknologisk utveckling.


En serie i klassiskt formspråk  

Förutom retroinspirerade strömställare finns även klassiska vägguttag och ramar till infällda produkter i serien Eljo Renova. Hitta rätt i sortimentet och välj finish efter den karaktär du vill ge åt byggnaden som renoveras. Kanske en 1-facksram i koppar, valnöt, titan eller marmor? Eller ett 2-vägsuttag i stilrent svart?

Återskapa inredningen i det äldre huset och lägenheten. Välj Eljo Renova strömbrytare i olika former och utföranden här.


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 204

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 204

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.