BellaLite

Totalleverantör inom belysning
Bellalite AB
är ett import- och grossistföretag inom belysning med en huvudsaklig försäljning till företag i ljus- och elbranschen. Vi är idag marknadsledande i Sverige när det gäller professionell belysning till till exempel teatrar, konserthus, studior, television och hyrföretag. Även inom miljöbelysning, som inkluderades i vårt sortiment i början av 2000-talet, är vi en aktör att räkna med på den svenska marknaden. Vår marknadsandel inom detta produktsegment ökar för varje år som går.

Sortiment: 
Vårt produktsortiment är uppdelat i två olika kategorier: professionell belysning och miljöbelysning.
Med professionell belysning avses armaturer och annan belysningsutrustning som används vid till exempel teaterföreställningar, konserter, filminspelningar och shower. Förutom armaturer består detta sortiment av ljusbord, dimmrar, effektmaskiner, stativ, beslag, kablar, kontakter, färgfilter, gobos, tross, telfrar, kompletta scener och mycket mer.

Miljöbelysning är armaturer och tillbehör som används i bostäder, på hotell och restauranger och i offentlig miljö. I denna kategori finns armaturer för användning både inomhus och utomhus samt armaturer för dekorativ ljussättning av byggnader och fasader, så kallad arkitektonisk belysning.

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Stigande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.