Bellalite

Bellalite skensystem

För ljuskällor och armaturer i privat och offentlig miljö fungerar Bellalite skensystem perfekt. Hos oss på Elkatalogen hittar du skenor i 3-fas, anslutningar för inbyggda skenor, armaturer i lackad aluminium och mittanslutningar i plast du kan placera var som helst på skenan. Allt i hög kvalitet från svenska Bellalite. 

Bellalite armaturer och skenor

Bellalite grundades 1972 i Växjö och har fortfarande huvudkontor, showroom, serviceverkstad och centrallager i södra Småland. Deras produkter används för att lysa upp mässhallar, konsertlokaler, offentliga miljöer, teatrar och privata miljöer. I vårt sortiment av produkter från Bellalite hittar du bland annat följande: 

  • Bellalite Bima I och Bellalite Bima II – armaturerna är i lackad aluminium för 230V 3-fasskena. Finns i silvergrå och vit. 

  • Bellalite skena inbyggd för 3-fas i 2–3 meter – med en maxbelastning på 4 kg består skenan av en gjuten aluminiumprofil med isolerade kopparledningar. Kapa till önskad längd. 

  • Bellalite SDL 70W och Bellalite SDL 150W – armaturer i aluminium för 230V 3-fasskena. 

  • Bellalite Aero – armatur i aluminium och plast för 230V 3-fasskena med GU10-ljuskälla och universaladapter. Sockeln klarar ljuskällor på upp till 50W. 

Vad behöver du till ditt projekt? Vi skickar allt du beställer med kort leveranstid.

Skensystem för alla dina behov

Hur ska ljuskällorna se ut och fungera på kontoret, i konferenssalen eller i ett nyrenoverat kök? Med adaptrar, krokar, flertalet olika armaturer i varierande design och klippbara skenor, kan du helt låta belysningen skräddarsys till utrymmet det ska lysa upp. Eftersom armaturen till största del är tillverkad i aluminium är produkterna lätta och smidiga att hantera. Dessutom är de skapade för att vara enkla att montera upp och montera ned. 

  • Punktbelysning till kök, arbetsrum och studior för kreativt arbete. 

  • Lättviktsarmaturer av hög kvalitet och stilren design till kontor och offentliga miljöer. 

  • Enkel att koppla ihop till trådlösa system för smart styrning av både hem och arbetsplatser. 

Bellalite hos Elkatalogen

Hitta rätt skensystem för dig med tillhörande armaturer, anslutningar, skarvar och ändstycken från Bellalite. Undrar du något om produkterna i vårt sortiment? Välkommen att höra av dig med dina frågor till oss på Elkatalogen. 

Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.