Julbelysning

Julbelysning 

Häng upp ljusridåer, ljusslingor och julbelysning utomhus för att skapa stämning i mörkret. När vintern är i antågande gör belysning ute i trädgård och på uteplatsen en stor skillnad – vare sig det är slingor, LED-ljus eller ljusnät över buskar och träd. Julbelysning inomhus i fönster och i julgranen är även det ett måste, inte minst när det nalkar mot jul. 


Du hittar allt du behöver i form av julbelysning här hos oss på Elkatalogen. 

Skapa stämning med belysning 

Vi har det senaste inom belysning i LED, där både julbelysningen för inomhus- och utomhusbruk är energieffektiv och lyser upp i mörkret utan att dra massor med el.  


  • Ljusslinga 24V från Konstsmide med 100 dioder i LED. 

  • Ljuskedja från Nordlux för inom- och utomhusbruk. LED-diodlampor som drivs av timer, laddas med batterier. 

  • Elljusstake i vitt från Konstsmide, välj mellan sju och nio ljus som lyser upp både fönster och middagsbord.

  • Ren i LED i stora och små storlekar – placeras på farstubro, i trädgården eller inomhus för att sprida jul och julstämning. 

  • Vaxljus drivna av LED från Konstsmide med varmvitt ljus, energieffektiva och brandsäkra. 

  • Julbelysning Sofina i grundset och utbyggnad, med 40 ljus vardera i LED. Hängs upp i träd, viras runt räcken och lyser upp där det behövs. 


I vårt sortiment hittar du flertalet ljusslingor och julbelysning från kända varumärken som Konstsmide och Nordlux. Bland annat längre slingor på 10 meter med LED-belysning i varmvitt ljus, diodslingor som går på batteri och flexibla ljusslangar på 230V – alla godkända för utomhusbruk. 

Ljusslingor och julgransbelysning

Ljusslingor i olika utformanden skapar en fin ljusbild både inomhus och utomhus. En ljusridå längs balkongkanten, under ett fönster eller över en farstubro bidrar till en välkomnande känsla. En julgransbelysning till granen ute i trädgården sätter stämningen för hela december ut. 


Energieffektiv julbelysning

Julgransbelysning i LED möjliggör att granen hålls tänd en hel dag, utan att den förbrukar massor av energi – vilket annars lätt gör att det drar iväg och senare syns på elräkningen. Vanligt i julgransbelysningen är 16–25 dioder i 14V – med varmvitt, behagligt ljussken. Till detta finns det även tillbehör som förlängningskabel i valfri längd, femvägsförgreningar och förgreningskopplingar, liksom reservlampor ifall någon av de i ljuskedjan skulle slockna. 


Hitta det du behöver för att skapa julstämning med belysning – här på Elkatalogen! 


Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 28

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-25 av 28

Per sida
Fallande ordning
© 2009 Elkatalogen Norden AB.